Forum o misterijama

Sve misterije sveta na jednom mestu
 
PrijemPortalKalendarČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Krugovi u zitu

Ići dole 
AutorPoruka
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Krugovi u zitu   Pet Jun 04, 2010 9:14 pm

U žitna polja južne Engleske vec godinama, neka cudesna sila utiskuje, savršeno pravilne krugove, keltske križeve i neke druge nevjerovatne oblike!

Nesto se cudno desava na imanjima juzne Engleske. U oblasti koja je inace postojbina mnogih zagonetki, pa i misterioznih megalita Stonhen dza, vec skoro 30 godina, pojavljuju se cudnovata kruzna ulegnuca, tridesetak pa i vise metara u precniku, na zitnim poljima, ostavljajuci ljude u nedoumici kako su stvorena.

Geometrijski precizni krugovi poleglog zita, cija nijedna stabljika nije slomljena, kako je ustanovljeno, nije djelo nevremena, zivotinja ili, eventualno, helikoptera, jer su nacinjeni u prelijepim pravilnim formacijama po odredenom obrascu. Mnoge straze dobrovoljaca mogle su nakon mirne noci samo da konstatuju stvaranje novih krugova po poljima.

Uzaludne istrage

Prvo registrovano videnje ove zagonetne pojave zbilo se 1976. godine, kada je jedan farmer u Hempsiru primijetio veliku kruznu saru na polju blizu Auto-puta 34. Od 1980. godine, kada su otpocela ozbiljnija istrazivanja ove misterije, prijavljeno je preko hiljadu krugova u Britaniji. Mada su slicni fenomeni registrovani i u Rusiji, Japanu, Australiji i Novom Zelandu, najveci broj krugova primijecen je bas u juznoj Engleskoj.

zitarice polegle u svojevrsnom vrtlogu, nastavljaju i dalje da zriju sve do zetve. Prema strucnjacima, potrebna je ogromna sila da se poravna tolika povrsina koja cini pravilan obrazac ravnomjerno polegnutog zita. Ove se nevjerovatne "mandale" protezu od pojedinac ...
Na tisuće ljudi iz čitavog svijeta u ljetnim mjesecima posjećuje žitne krugove, prije svega u zapadnoj Engleskoj, između Stonehenga, Winchestera i Malborougha. Doživljaj pri prolasku kroz svježe nastali žitni krug nezaboravan je: delikatno i na savršen način položene biljke, maštoviti, zamršeni uzorci, jasno osjetne snažne energije i goleme dimenzije. Ako tome još dodamo i krajolik koji ih okružuje, s valovitim brežuljcima i poljima, možemo razumjeti jedinstven osjećaj koji nastaje u blizini te značajne pojave koju mediji i vladine agencije još uvijek zanemaruju.

Žitni krugovi svoje posjetioce nadahnjuju, fasciniraju ih, privlače i opčinjavaju. Mnogi osjete neki unutarnji poriv da stanu unutar njih i iz prve ruke spoznaju bilo kakve osjete što ih ti oblici mogu izazvati. Jedan od glavnih doživljaja najčešće je osjećaj svetosti ili nečeg "drugačijeg". Od onih koji već dulje vrijeme posjećuju takve krugove, neki vjeruju da je za njihov nastanak odgovorna neka vrsta inteligencije.

Zanimljivo je da oblici krugova u žitu veoma nalikuju onima što se mogu vidjeti u hramovima, katedralama, ili na drevnim svetim mjestima. Ovo cinici često krivo interpretiraju kao želju istraživača žitnih krugova da taj fenomen promijene u neki vestu religijskog ili New Age kulta. No, ostavimo li cinizam po strani, činjenica je da ti krugovi izazivaju osjećaj svetosti, što njihovoj prirodi daje posebnu notu.

Prvi žitni krugovi otkriveni su u Engleskoj 1978. godine. Otada se pojavljuju svake godine, počevši od kasnog proljeća do ljetnih mjeseci. Kasnije su pronađeni i drugdje po Evropi, u SAD-u, Kanadi i Japanu.

Krugovi obično nastaju po noći, u nekoliko sekundi. Pronađeni su u poljima pšenice, ječma, uljane repice, raži, suncokreta i drugih usjeva. Biljke koje tvore krug u žitu savijene su, ali nisu oštećene (što se ne može reći za "krivotvorine" — oblike koje naprave ljudi). Ako žito još nije zrelo, tako savijeno raste i dalje. U nekim likovima žito je "polegnuto" u više slojeva, a stabljike u svakom sloju okrenute su u drugom smjeru. Žito je ponekad upleteno u nekakve pletenice.

U kolovozu 1996. godine je John Wheyleigh, student koji je kampirao u južnoj Engleskoj, kod Oliver's Castla, snimio kratak video-film koji prikazuje nastajanje lika u žitu u obliku snježne pahuljice. Na filmu se vide četiri svjetleće kugle koje se brzo kreću i očito je da su povezane su s nastankom lika u žitu.

Neki istraživači smatraju da je snimak krivotvorina. Međutim, u većini profesionalnih video-laboratorija u kojima je traka analizirana utvrđeno je da je film "čist" i da vjerojatno nije obrađen računalom. (B. Creme potvrdio je autentičnost snimka).

U kolovozu 1997. godine, godinu dana nakon što je snimljen Wheyleighov video-film, dva su češka istraživača krugova u žitu izvijestila da su jednog jutra vidjela tri odvojene skupine svjetlećih kugli kako lete iznad područja gdje su otkriveni krugovi u žitu. Svjetleće kugle su, isto kao na videosnimci Johna Wheyleigha, putovale zajedno i velikom brzinom, a njihove su putanje pri svakom prijelazu bile jednake. Osim toga, Česi su izvijestili da su pri opažanju prve skupine kugli čuli neobičan zvuk.I John Wheyleigh također je izvijestio o sličnom zvuku koji ga je probudio i omogućio mu snimanje događaja koji su uslijedili.

Prema mišljenju B. Crema, krugove u žitu, osim manjeg broja krivotvorina napravljenih ljudskom rukom, prave naša braća s najbližih planeta, Marsa i Venere — iz svemirskih letjelica koje nazivamo NLO. B. Creme kaže: "Oni koji su u NLO-ima vizualiziraju oblik koji žele stvoriti, te svojim usredotočenim umovima određuju oblik svakog pojedinog kruga. Potom se vozilima približe površini polja i svojom tehnologijom, upravljanom umom, stvaraju uzorke. Radi se o kombinaciji vrlo razvijene tehnologije i misli; strojevi reagiraju na njihove misli. Cijeli taj proces traje tek nekoliko sekundi, što vrijedi i za najkompliciranije uzorke."

Creme kaže da su krugovi u žitu dio procesa energizacije Zemlje te da, nadalje, oni na fizičkoj razini dupliciraju brojne vrtloge koji već postoje u mreži Zemljinog magnetskog polja. Ti vrtlozi će postati baterije čiju će energiju čovječanstvo u budućnosti, kada razvijemo tehnologiju svjetlosti, upotrebljavati kao novi izvor energije.

Pitanja i odgovori o krugovima u žitu
(Iz knjige Maitreya's Mission 2)

P.: Postoji li kakva veza između Maitreje i krugova u žitu?

O.: Žitni krugovi nastaju djelovanjem fenomena koji nazivamo NLO-i. Postoji veza između Maitreje i NLO-a. Ti NLO-i uglavnom dolaze s Marsa i Venere. Naša Hijerarhija je u vezi s Hijerarhijama Marsa i Venere. Sve Hijerarhije u našem Sunčevom sustavu međusobno su povezane. Svi planeti u našem Sunčevom sustavu su , bez iznimke, naseljeni, međutim da odete na Mars ili Veneru, naravno, tamo ne biste vidjeli nikoga, jer tijela svih njihovih stanovnika sazdana su od materije viših eteričkih ravnina. Kada biste imali razvijen viši eterični vid, vidjeli biste ih kao sasvim normalne, možda malo drukčije, ali ne tako jako drukčije ljude od nas. To nisu mali zeleni čovječuljci s ticalima na glavi!

P.: Hoće li veza između Maitreje i djelovanja naše svemirske braće (npr. krugova u žitu) u bliskoj budućnosti postati očiglednija?

O.: Ne nužno. Međutim, za vrijeme mog posjeta Australiji dogodilo se nešto što bi moglo ukazivati na takvu mogućnost. Kad sam boravio u Melbournu izviješteno je da je nad gradom viđeno više NLO-a. Posebno spektakularna bile su dviej letjelice koje su u cik-cak putanji vijugale nebom. To su prikazali i na televiziji, pojava je izazvala i uobičajeni (kratkotrajni) interes medija. Događaj sam na videu gledao u Adelaidi, koja je bila moja sljedeća postaja. Moj me je Majstor obavijestio da su se NLO-i po Maitrejinoj želji pojavili istovremeno s mojim posjetom. U vrijeme doručka na televiziji sam rekao da će se ti događaji na nebu nad gradom tokom dana nastaviti. Sljedećeg me dana na ulici zaustavio čovjek koji me, budući da je gledao emisiju na televiziji, prepoznao, i koji je "gledao u nebo" kao što sam savjetovao. Kasnije istoga dana vidio je NLO-e. Kako je pri tome bio sam, mediji, iako su isprva pokazali interes, nisu nastavili s istraživanjem.

P.: Zašto se velika većina krugova u žitu pronalazi u Engleskoj?

O.: To je posredan, suptilan način skretanja pozornosti na činjenicu da se Maitreja nalazi u Engleskoj.
P.: Na britanskim se poljima, između ostalih, već nekoliko godina pojavljuju tajanstveni krugovi. Mediji tim krugovima u posljednje vrijeme posvećuju više pažnje. Jesu li ih napravili leteći tanjuri, kao što mnogi pretpostavljaju, je li ih stvorio Maitrejin svjetlosni brod, ili postoji drugačije objašnjenje? Nedavno se u blizini jednog od tih krugova srušio zrakoplov. Stvaraju li ti krugovi magnetsko polje koje ometa instrumente u zrakoplovima?

O.: Ti su krugovi, istraživačima NLO-a poznati već nekoliko desetljeća, doista rezultat djelovanja naše svemirske braće i NLO-a. Stvorili su ih namjerno, kao znak svoje prisutnosti. Neobična struktura i precizna izrada krugova svjedoče o njihovoj visoko razvijenoj znanosti (nijedna stabljika, iako savijena u spiralu i druge oblike, nikada nije oštećena). Oko krugova se doista stvara magnetsko polje, međutim to nema nikakve veze s padom zrakoplova. U stvari, u blizini jednog od krugova pronađeno je tijelo pilota mlažnjaka, a sam zrakoplov kasnije se srušio u Irsko more.

P.: Kako objašnjavate pojavu krugova u žitu?

O.: Prema mojim informacijama, krugovi u žitu rezultat su djelovanja tkz. NLO-a koji dolaze uglavnom s Marsa i Venere, a ne iz drugih sunčevih sustava. Sve planete u našem sunčevom sistemu su naseljene, međutim kad biste otišli na Mars ili Veneru ne biste vidjeli nikoga — svi stanovnici tih planeta žive na višim eteričnim nivoima. Pojava NLO-a je u velikoj mjeri povezana s Kristovim dolaskom, kao i pojavom Hijerarhije u javnosti. Ljudski rod je Njihov veliki dužnik. Njihov nadzor nad našim planetom je potpun i, u energetskom smislu, izvanredno dobrotvoran. Svemirski posjetioci stvaranjem krugova u žitu u izvjesnoj mjeri obnavljaju "mrežu" Zemljinog magnetskog polja na fizičkoj razini. Svaki od tih krugova predstavlja čakru, vrtlog magnetske energije. Krugovi se šire diljem svijeta, počevši od Engleske. Kao i obično, skeptici su ih najprije ignorirali. Nemam ništa protiv da ih se proglasi nerješivom zagonetkom, međutim, izjaviti da ih je "stvorila igra vjetra" je, naravno, glupo i predstavlja uvredu za ljudsku inteligenciju. Nitko prosječno inteligentan ne bi vjerovao da je to moguće — pogledajte krugove i uvjerite se sami. Da bi opovrgla takve tvrdnje, naša su svemirska braća unutar tih krugova smjestila pravokutnike — ne postoji vjetar koji bi mogao stvoriti pravokutne, trokute ili druge složene oblike. To su "ideogrami". Da poznajemo "ideografiju" drevne Atlantide, neke od njih bismo prepoznali. Nisu stvoreni s namjerom da prepoznamo što znače, nego zato da spoznamo da imaju nekog smisla. Oni su nagovještaj naše drevne povezanosti s našom svemirskom braćom.

P.: Koja je namjena krugova u žitu koji se pojavljuju u Engleskoj (ali i drugdje)? Ako ih stvaraju svemirski posjetioci u NLO-ima, bi li njihove djelatnosti mogao fotografirati tim promatrača koja trenutno djeluje u Velikoj Britaniji?

O.: Izuzev nekoliko osamljenih slučajeva pokušaja izrade krivotvorina tajanstvenih krugova u žitu, te krugove stvaraju NLO-i kojima upravljaju svemirska braća. Ti krugovi imaju više razina namjene. Kao prvo, njihov je zadatak da nas stalno upozoravaju na prisutnost svemirske braće na našem nebu. Još važnija od toga je činjenica da je svaki krug magnetiziran i zauzima posebno mjesto u magnetskim silnicama Zemljinog magnetskog polja. Svaki krug predstavlja vrtlog koji upija energiju i isijava je u okolinu. Čitavi sustav krugova (a oni nisu raspoređeni nasumično) oblikuje "mrežu", povezani energetski sustav koji ima izrazito dobrotvoran učinak. Budući da je ta mreža znanstveno zasnovana, postoji mala vjerojatnost da bi neka skupina promatrača, ma kako dobronamjerna bila, uspjela točno odrediti mjesto nastanka sljedećeg kruga. Svemirska braća neće im krug jednostavno "poslužiti na pladnju" budući da svoju energiju nikada ne rasipaju.

P.: U britanskom časopisu Today od 9. rujna 1991. godine objavljen je članak pod naslovom: "Ljudi koji su nasamarili svijet", u kojem dvojica britanskih umjetnika priznaju da su "već trinaest posljednjih godina izvode veliku prijevaru s krugovima u žitu". Tvrde, također, da su krugove u žitu po čitavoj južnoj Engleskoj pravili kao šalu, a svoje su sposobnosti demonstrirali i na poljima u blizini Sevenoaksa u Kentu. Ima li u toj priči istine?

O.: Svakako je napravljeno mnogo lažnih žitnih krugova, no oni su obično vrlo nezgrapni. Ta su dvojica, čini se, pronašla metodu (mislim da je to bilo nedavno) kojom mogu stvoriti krug koji ne izgleda kao da ga je napravio čovjek. Međutim, ne postoji apsolutno nikakva mogućnost da bi oni mogli biti odgovorni za nastanak mnoštva velikih i kompliciranih oblika koji su se istovremeno pojavili u različitim krajevima države. Njihove tvrdnje također ne mogu objasniti brojne krugove u Njemačkoj, Japanu, u SAD, Belgiji, Kanadi i drugdje. Ti ljudi govore da su iznijeli istinu na vidjelo zbog velikih količina novca koju su neki ljudi zarađivali na "njihovim krugovima". Pri tome vjerojatno misle na različite knjige s tom tematikom koje su se nedavno pojavile. Čovjek se mora upitati koliko je Rupert Murdoch, vlasnik časopisa Today, tim ljudima platio za tu priču. Zanimljivo je da si ne pripisuju sposobnost multilokacije (op. prev. — prisutnosti na više mjesta istovremeno), koja bi bila potrebna za simultanu izradu međusobno vrlo udaljenih krugova. Činjenica je da su većinu krugova, s izuzetkom nekoliko neslanih šala, u okviru dugoročnog energetskog služenja našem svijetu stvorila naša svemirska braća, što će vrijeme sasvim sigurno potvrditi.

P.: Stvaraju li svemirska braća krugove u žitu tijekom čitave godine, možda na goloj zemlji, ili u travi, gdje nam nisu vidljivi? Ili ih stvaraju samo u ljetnim mjesecima, kada su polja puna usjeva?

O.: Kroz čitavu godinu — i tako to rade već dugi niz godina.

P.: Nadomješta li ta magnetska mreža drevnu mrežu silnica? (2) Primijetili smo energije u blizini Stonehanga, a vi ste izjavili da je Stonehange danas mrtav. Potječu li te energije iz piktograma na polju koje leži južno od spomenika?

O.: Ne, silnice magnetskog polja polako mijenjaju položaj. (2) Da.

P.: Da li krugove u žitu koje su NLO-i stvorili oni u stvari i koriste, ili će krugovi mirovati dok se ne dovrši čitava energetska mreža?

O.: Svemirska braća krugove ne "koriste". Krugovi u žitu stvoreni su da nas trenutno potaknu i za buduću upotrebu.

P.: Je li moguće telepatski se povezati sa svemirskom braćom pri meditaciji na dijagram iz kruga u žitu?

O.: Ne.

P.: Zašto se ti krugovi pojavljuju u pšenici?

O.: Zato jer je pšenica sezonska žitarica i omogućuje takvu vrstu djelatnosti bez da bude neizbrisiva.

P.: Je li pšenica požnjevena u takvom krugu nabijena energijom i ostaje li ta energija kasnije u hrani?

O.: Da, ali to nije namjena krugova u žitu.

P.: Znatiželja zbog izvještaja o krugovima u žitu u engleskoj pokrajini Wiltshire navela me da s prijateljem otputujem tamo i uvjerim se na vlastite oči. Obojica smo patili od bolova u kralježnici. Sjedili smo u skupini od osam krugova i pokušavali osjetiti energije. Ništa nismo osjetili. Nije bilo ničega. Nakon pola sata smo otišli. Iznenada sam primijetio da s bolovi u kralježnici nestali, a isto se desilo i kod mojeg prijatelja. Je su li ti krugovi poznati i po iscjeliteljskim energijama?

O.: Ne, to nisu energije čija svrha nije iscjeljivanje, međutim svejedno imaju takav učinak.

P.: Koristi li ljudima upijanje tih energija krugova u žitu?

O.: Da, vrlo. Međutim, treba se paziti da se ne izloži prekomjernoj energetskoj stimulaciji.

P.: Je su li na različitim mjestima unutar krugova u žitu energije različite?

O.: Ne.

P.: Zašto je u različitim krugovima moguće osjetiti različite energije?

O.: Zato jer jesu različite. Na primjer, krugovi koje su izradili NLO-i s Venere imaju drugačiju energiju nego oni koje su napravili marsovski NLO-i. Ljudima koji su osjetljivi na te energije razlike su vrlo jasne.

P.: Kakva je razlika u kvaliteti između marsovskih i venerijanskih krugova?

O.: Vrlo mala. Iako je Venera nemjerljivo naprednija od Marsa, što se tiče krugova, razlika je minimalna.

P.: Postoji li kakva razlika u djelovanju energetskog vrtloga ili čakre koju je stvorio marsovski brod od onog koji je stvorio brod s Venere?

O.: Postoji mala razlika, dugoročno gledajući. U praktičnom smislu, za nas nema razlike.

P.: Prikazuje li neki od piktograma oblik tijela Marsovca ili Venerijanca, da bismo se upoznali s njima i tako umanjili naš strah? (2) Smijete li nam reći kako izgledaju?

O.: (1) Ne. (2) Veoma nam nalikuju. U biti, čovjek je univerzalno prisutan u svemiru.

P.: Postoje li na Marsu ljudi koji su manje razvijeni od nas?

O.: Najrazvijeniji od njih za nas su poput bogova, a planet kao cjelina je na istoj razini kao Zemlja.

P.: Putuju li svemirska braća u svojim vozilima u većim skupinama ili pojedinačno? (2) Kako raspoređuju posao pri izradi krugova u žitu?

O.: (1)Rade u velikim skupinama. (2) Znaju računati.

P.: Zašto izrađuju krugove i te geometrijske oblike?

O.: Da bi našim tupim "znanstvenicima" dokazali da krugove ne stvara vjetar.

P.: Slijedi li energija smjer u kojem je pšenica polegnuta?

O.: Pšenica je polegnuta u smjeru kojim je tekla energija

Krug u žitu u Sloveniji

U noći s 19. na 20. lipanj 2000. godine, u Pečarovcima kod Murske Sobote, na oranici obitelji Zelko iz Pečarovaca, pojavio se prvi tada poznati krug u žitu u Sloveniji o kojem su izvijestili slovenski mediji. Uvečer 19. lipnja poznanica Zelkovih iz Šalamenaca opazila je svjetleću kuglu veličine Mjeseca kako se kreće prema mjestu gdje su slijedećeg jutra opazili krug.
Promjer vanjskog obruča bio je 32 metra (oko 1 metar debljine), dok je središnji krug iznosio 8 metara; žito je bilo polegnuto u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Prije dolaska posjetilaca sve su stabljike bile neoštećene. Međa između pšenice i ječma prolazila je neposredno sredinom kruga.

Erin iz australske transmisijske skupine u Brisbaneu sugerirala je da krug ima oblik zodijačkog znaka sunca. Krug se, doista, pojavio 24 sata prije proljetnog solsticija.

Zanimljiva "slučajnost": prvi žitni krug u Sloveniji pojavio se nakon prvog intervjua o Maitreji u slovenskim medijima, te samo dan prije prve prve tiskovne konferencije na kojoj je slovenska skupina Share Slovenija predstavila slovenski prijevod "Maitrejinih poruka". U oba slučaja govorili su o krugovima u žitu i svemirskoj braći.


__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Ned Jun 06, 2010 9:07 am

..ovaj predzadnji podseca na nesto,neznam tacno na sta....NLO je logicno objasnjenje,ne verujem da ih je covek mogao napraviti....svi lice na nekakve simbolee...a to za mars,veneru i ostale planete ne verujem dok ne vidim dokaze...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Ned Jun 06, 2010 7:30 pm

Ovo covek nije mogao napraviti sigurno, pogotovo sto se preko noci pojave , a i ovi znakovi i krugovi mnogo precizni za coveka, vanzemaljci ovo sigurno rade, mene ovaj predzadnji na neku meduzu, zivotinju...
Ovaj zadnji krug mi deluje kao da je covek uradio, suvise prost i kriv

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 2:02 am

...pa 'teo sam da kazem da me podseca na meduzu,al bi ispalo da gledam sundjer boba,a onda bi ispao klinac iako nisam,a gledam sundjer boba...a ovaj prvi izgleda kao dlan vanzemaljaca iz crtaca....slazem se za zadnji,ali ovi ostali deluju tako slozeno,ne verujem da bi covek,ma koliki genije bio,mogao napraviti nesto ovako...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 2:34 am

pa sta ja imam 18 godina a gledam sundjer boba xexe, e ovo je stvarno misterija ovi krugovi....

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 4:00 am

...nadam se da ce je resiti uskoro....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 6:03 am

Ima neki rekli da kao usled zracenja iz zemlje zito se pada i stvaraju se krugovi...

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 11:26 am

...mozda bi imalo nekog smisla da je samo jedan jednostavni krug,ali ovi mi ne deluju jednostavno....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 5:51 pm

stvarno bi voleo da znam kako rade to
Spojler:
 

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pon Jun 07, 2010 11:48 pm

...i ja bi....valjda ce se otkriti kad-tad...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Uto Jun 08, 2010 9:13 pm

Definitivno ovo nije covek mogao da uradi, pogotovo za jednu noc
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 1:08 am

....znaci sigurno je nlo...ne verujem da bi neko drugi mogao....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 1:25 am

Pa da ovo urade za jednu noc, covek bi mozda mogao ali tako brzo

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 1:36 am

...pa da...sigurno je nlo,a ako ne onda neki bogovi....ili djavoli...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Filip Conte Ilic
V.I.P
V.I.P
avatar

Muški Bik Broj poruka : 46
Iskustvo u misterijama: : 121
Agent level: : 3
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 09.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:24 am

ovo je sigurno kad NLO sleti pa ostavi trag
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:26 am

ne verujem posteno da od toga, to sam pre mislio i ja ali, oni to moguce da nacrtaju sa neki zrak

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:29 am

...sve je moguce...ima logike,ali sigurno bi neko video da slecu vanzemaljci...a i ne bi slecali za dz...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:32 am

sto bas u zito sto ne u .... sta znam psenicu, livadu

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Filip Conte Ilic
V.I.P
V.I.P
avatar

Muški Bik Broj poruka : 46
Iskustvo u misterijama: : 121
Agent level: : 3
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 09.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:32 am

ma kad ce otkrijemo? sigurno ne uskoro
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 09, 2010 4:34 am

...neznam,misterija....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
samy
Novajlija
Novajlija
avatar

Broj poruka : 30
Iskustvo u misterijama: : 50
Agent level: : 0
Datum upisa : 12.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 12, 2010 1:49 am

jaoo..ma ovo covek nije napravio.sigurno..xDD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 12, 2010 2:46 am

Pa mogao bi mozda covek da napravi ali ne za jednu noc, trebalo bi mu nekoliko dana
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
sonic
Novajlija
Novajlija
avatar

Broj poruka : 44
Iskustvo u misterijama: : 98
Agent level: : 1
Datum upisa : 12.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 12, 2010 9:13 am

Ja sam gledao na discover-u kako ovo rade uzmu neke male slicno ATV-u onaj motor sa cetiri tocka samo sto ovaj nije toliko bucan i iza zakace nesto od drveta i vuku i plus ljudi uzmu gaze kad ovi predju preko zita .
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 12, 2010 7:30 pm

Znam ali ti krugovi se otkriju da lazni ali ima neki bas nemoguci za coveka da ih napravi

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 23, 2010 5:58 am

Mene svi krugovi podsecaju na nekakvo upozorenje ili imaju nekakvo skriveno znacenje kao npr. najavljivanje rata, samo treba da se pojavi neko ko ce to da desifruje. What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 23, 2010 6:44 am

pa ako su oni mnogo napredniji od nas to je odlican nacin da komuniciraju sa nama, samo izgleda da smo jos "glupi" da to vidimo

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
AxE
Novajlija
Novajlija
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 75
Iskustvo u misterijama: : 138
Agent level: : 2
Datum rođenja : 20.11.1992
Datum upisa : 23.06.2010
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 23, 2010 1:29 pm

hmmmm...oko ovoga mi je cudno samo to sto se ovo pojavljuje jedino u Americi i Engleskoj...
Mislim da kad bi se radilo o nekoj visoj sili da bi ovo bilo po celom svetu a ne samo u odredjenim delovima...
Ko zna mozda su ljudi pronasli nacin da ovo urade samo nama nije jasno kako Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sre Jun 23, 2010 6:54 pm

Kako bre pa ima to svud po svetu pre 7-8 godina kod nas u Vojvodini blizu Odzaka imalo nekoliko krugova, bilo i po novinama i u dnevniku....

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Čet Jun 24, 2010 1:08 am

Da bilo je i u Hrvatskoj, a neka zena pricala za nase novine kako je videla neko bice kako se klanja suncu i krugove u zitu.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Čet Jun 24, 2010 2:42 pm

...klanja suncu kazes,,,?Egipcani imaju boga sunca,mozda je doputovalo iz proslosti,sta znam....lupam brate....xD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Pet Jun 25, 2010 3:37 am

To je bilo jos pre nekoliko godina....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 26, 2010 12:04 am

Ma sta lupas svasta ima, ali mozda je vanzemaljac bio posto egipcane povezuju sa vanzemaljce mozda im oni preneli tu veru u takve bogove

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   Sub Jun 26, 2010 12:22 am

Ko ce ga znati!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Krugovi u zitu   

Nazad na vrh Ići dole
 
Krugovi u zitu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum o misterijama :: Misterije sveta... :: NLO, vanzemaljci-
Skoči na:  
Free forum | © phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog