Forum o misterijama

Sve misterije sveta na jednom mestu
 
PrijemPortalKalendarČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Lice na Marsu

Ići dole 
AutorPoruka
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Lice na Marsu   Uto Jun 08, 2010 3:29 am

Prema NASA-inoj izjavi orbitalne stanice Viking 1 i Viking 2 napravile su samo 18 fotografija Cydonie (Područje na Marsu). Iako je samo pet dovoljno jasnih za ozbiljnije promatranje, oko njih se razvila jedna od najvećih rasprava u novije vrijeme. Što se zapravo nalazi na tim fotografijama? NASA-ino službeno mišljenje je da se na njima doista nalazi tvorevina koja ima oblik ljudskog lica ali da je ona nastala prirodnim putem. Priroda se neprestano igra neobičnim oblicima i možda je "Lice sa Marsa" jedno od njenih zanimljivih djela. Tu teoriju bi nekako i mogli prihvatiti ali... Na području Cydonie nalazi se još mnogo toga zanimljivog. Od "kanala za navodnjavanje" (Inca City), peterostranih piramida i čak jedan čitavi grad. Postoji i međusobna matematička povezanost objekata što minimalizira vjerojatnost prirodnog nastanka.


U prvu skupinu spadaju oni koji smatraju da je sve to smo neslana šala prirode te da se ne moramo previše uzbuđivati oko nje. Drugi smatraju da smo te objekte napravili mi! Da, dobro ste pročitali, napravili su ih "ljudi" prije nego što su sa Marsa, u potpunosti ili djelomično, preseli na svoj novi dom - Zemlju. Treći pak tvrde da je to djelo neke izvanzemaljske civilizacije. Ta je civilizacija postojala na Marsu puno prije naše i za sobom je ostavila vidljive tragove. Ili je možda netko ostavio dokaz svoje prisutnosti koji ćemo otkriti tek kada za to budemo spremni, kada dođemo do Marsa. Moramo priznati da niti jedna teorija nema dovoljno čvrste dokaze da bi je mogli smatrati ispravnom. Da bi ih otkrili ne moram ići na Mars. Možda je dovoljno da "skoknemo" u Gizu pokraj Kaira. (Jeste li znali da "Cairo" znači "Mars"?)

Lice - "Lice" na Marsu je stijena u obliku velikog ljudskog lica koje gleda u nebo. Otprilike je 2.5 kilometara dugo, 2 široko i 0.4 visoko. Smješteno je u Cydoniji na Marsovoj sjevernoj polutki (41 stupanj sjeverne geografske visine i 9.5 stupnjeva ? geografske širine). Lice je prvi puta zamječeno u "Jet Propulsion Laboratory" ali je smatrano igrom svijetla i ostavljeno sa strane. Originalnu snimku (Viking orbiter frame 35A72) su nekoliko godina kasnije ponovno otkrili Vincent DiPietro i Georgy Molenaar, dva inžinjera iz Goddard Spaceflight Center. Također su pronašli i drugu fotografiju (70A13) sa drugačijim osvjetljenjem, sunce se nalazilo na otprilike na visini od 20 stupnjeva. Na lijevoj fotografiji 70A13 jasnije se vide crte lica nego na prvoj 35A72. Posebno su zanimljive linije na čelu i zubi. Vidljivi su na obje fotografije tako da se sa sigurnošću može reći da se ne rade o grešci.

Grad - Oko dvadesetak kilometara zapadno-jugozapadno od lica nalazi se skupina drugih građevina koje sliče gradu. Za razliku od lica koje ima oble bridove, bridovi objekata u "gradu" su oštri.

Tvrđava - Osim piramida najzanimljiviji objekata u "gradu" je tvrđava koja izgleda dosta "ogoljena".

Piramide - U "gradu" i velika peterostrana piramida. Dvije stranice su oštećene ili možda nedovršene. Južna stranica piramide gleda gotovo savršeno na jug. Piramidu su prvi opazili DiPietro i Molenaar pa se još naziva i D&M Piramida.

Svemirska galerija

Sve je počelo s ljudskim licem na Marsu. Zatim su se pojavile, piramide, utvrde, čitav grad... Doslovno su napisane tisuće i tisuće članaka o njima i polagano mi čitava tema ide na živce tako da u ovom tekstu te anomalije neću ni spominjati. Prelistavajući arhivu na space.com pronašao sam nekoliko zanimljivih anomalija koje unose malo veselja na ovo područje. Sve anomalije nalaze se na asteroidu Eros i planetu Marsu tako da bi se u buduće moglo organizirati turističko razgledavanje ove svemirske "galerije".

Na istočnoj strani Arygire Planitia nalazi se drugo Marsovo lice, mnogo veselije. Zapravo se radi o najvećem poznatom smileu (promjer kratera je 215 kilometara). Prvi puta ga je snimila sonda Viking Orbiter 1970. godine a znanstvenici koji su ga otkrili dali su mu nadimak Happy Face Crater. Pravo ime mu je Galle krater a fotografija koju vidite snimljena je kamerom Mars Orbitera 1999. godine.
Kada smo već kod lica spomenimo i ono na asteroidu Eros, na njegovom južnom dijelu istočne hemisfere. To je savršen primjer kako svjetlo i sjena mogu stvoriti dobru iluziju. Pri drugačijem osvjetljenju ne bismo vidjeli ništa zanimljivo. Fotografiju je napravila sonda NEAR Shoemaker 28. listopada 2000. godine s udaljenosti nešto manje od 200 kilometara.
Drugi crtež na Erosu ima oblik šape i možda je bolje da ga nazovemo otiskom. I ovu fotografiju napravila je sonda NEAR Shoemaker. Svi morfološki objekti na Erosu dobivaju imena po velikim ljubavnicima pa je i ovaj krater dobio naziv Psyche. Šapa (The Paw), kako se službeno zove, sastoji se od jednog velikog kratera promjera nešto većeg od 5 kilometara i pet manjih koji predstavljaju prste.

S Erosom još nismo gotovi. Kao prikladan poklon za znanstvenike na sveučilištu Johns Hopkins 13. veljače 2000. godine (dan prije Valentinova) je, a tko drugi nego NEAR Shoemaker, poslao fotografiju srca. Na žalost teško ćete ga ikada u živo vidjeti jer se opet radilo o igri svjetla i sjene. Dok je trajalo bilo je široko 5 kilometara.

I Mars ima svoje srce. Nešto je manje ali ljepše od Erosova. Možda vam na prvi pogled izgleda kao dvostruki brežuljak ali se zapravo radi o depresiji, 2.3 kilometra širokoj. Fotografiju je 1999. napravio Mars Surveyor. Ako još izgledu dodamo znatno slabiju gravitaciju od one na Zemlji možemo očekivati da će ova rupa postati pravo ljubavno gnijezdo zaljubljenih svemirskih turista.

I da ne bi ostalo sve na dalekim i ljudskom oku nevidljivim crtežima pogledajte Mjesec i pronađite na njemu glavu djevojke. Ne bi trebalo biti teško ali za svaki slučaj evo i fotografija.S obzirom koliko smo mali dio površine planeta detaljno snimili (npr. tek nešto manje od 1% površine Marsa fotografirano je u velikoj rezoluciji) u budućnosti možemo očekivati još mnoga iznenađenja nebeskog umjetnika.
Ova tema mi je zaokupila maštu još prije nekoliko godina kada sam prvi puta čula za to i vidjela sliku „Lica“ u nekom dokumentarcu. Prva reakcija mi je bila nešto tipa: PA JE LI MOGUĆE? DA JE STVARNO? Malo sam istraživala, probala doći do nekih činjenica „za“ i „protiv“, no nalazila sam na sve „protiv“ nabijene članke, znanstvenike koji su govorili da je to sve besmislica, NASA koja je to sve trpala u koš „teorija zavjere“ i velike ljudske mašte.

Ali nekako mi vrag nije dao mira i nisam se zadovoljila tim odgovorima. Možda zato što sam željela vjerovati da je stvarno. Da zbilja nismo sami, i da je to Lice dokaz neke druge civilizacije koja je bila toliko dobra da nam ostavi spomenik YOU ARE NOT ALONE!

I da, opet ću spomenuti Hoaglanda, ali čovjek je, zajedno sa Bara-om, napisao knjigu (Dark Mission – the secret history of NASA) u kojoj iznose činjenice koje itekako idu u korist „za“ teorije. Pa o čemu se radi… NASA još i dan-danas tvrdi da je Lice nastalo prirodnim putem, djelovanjem vjetrova, erozije, sunčeve svjetlosti, prašine itd… I da je Lice samo igra svjetla i sjene.

No Hoagland navodi činjenice koje nije tako lako objasniti prirodnim djelovanjem. Na primjer simetriju između lijeve i desne strane lica, očiju, usta, nosa… Gotovo se savršeno preklapaju. Proučavanjem snimaka Lica otkriveni su kapci, zjenice, u ustima zubi… Malo prevelika slučajnost, ha? Da bi nastalo prirodnim djelovanjem. Opaka je ta priroda, nema šta.

No da se vratim na rečenicu od maloprije: „Gotovo se savršeno preklapaju.“ Lijeva i desna strana Lica su vrlo slične. Ipak, desna strana se čini više „istrošena“, kao pod djelovanjem klimatskih uvjeta kroz godine. No čudno je što su ti uvjeti tako utjecali samo na jednu stranu Lica, dok je druga prošla sa vrlo malim znakovima erozije.

Napravljen je eksperiment, te je Hoagland preklopio lijevu stranu Lica i na desnu stranu. I dobio ljudske obrise. Kada je isto napravio sa desnom stranom, znači preklopio ju na lijevo dobio je ne tako savršeno ljudsko lice.

Predložio je slijedeću teoriju: desna strana nije istrošena, nego prikazuje lice lava! Zašto pobogu lava? Kroz nekoliko ljudskih kultura se spominje to razdvojenost lica na čovječje i lavlje. Što bi povečalo sumnju da je asimetrija „Lica“ namjerna. Ali savez čovjek/lav zapravo predstavlja svetu tradiciju u drevnim ljudskim kulturama. Potvrda takvog ujedinjenja je i sama Sfinga u Gizi, glave faraona a tijela lava.

Novija istraživanja pokazuju a je Sfinga mnogo starija nego što se donedavno mislilo, te da su u vrijeme njezinog nastanka zvijezde bile položene tako da Sfinga gleda prema istoku gdje je sunce izlazilo u sazvježđu Lav. Možda najintrigantnije je to što je vrijeme takvog poravnanja bilo 10.500 godina Pr.K., tisućama godina prije postojanja bilo koje prihvačene napredne drevne civilizacije.

Sazvježđe Lav i Sfinga su prema vjerovanjima starih Egipčana bili jedno te isto, te su poistovječivani sa Egipatskim bogom Horusom. Horus je bio sin Egipatskih bogova Isis i Osiris, i predstavljao je uskrsnuće i ponovno rođenje, jer je ubio svoga strica Seta koji je ubio njegovog oca. Nakon toga, Horus je ponovno uspostavio dobro kraljevanje njegovog oca Osirisa, i prema Egipčanima on je bio prvi pravi faraon. A svi ostali kasniji faraoni su potekli direktno od njega.


Možda još i veća provokacija je to što su Egipčani poistovječivali Horusa sa samim planetom Marsom, po kojem su djelili ime „Hor-Dshr“, u doslovnom prijevodu „Horus crveni“. Također je otkriveno da je u početku Sfinga bila obojana crveno u čast ove čovjek/lav/Horus/Mars veze. Ukras za glavu koji su faraoni nosili predstavlja lavlju grivu. I u samom krščanstvu Isus se naziva Lavom Judee, u knjizi Otkrivenja.

Evo što muči Hoaglanda i ostale neovisne istraživače i znanstvenike (pa i mene malu): zašto NASA ne učini dostupnima slike Lica i ostalih djelova Cydonie (predio Marsa na kojem je pronađeno Lice i piramidalni oblici) i to visoke rezolucije, odmah nakon što su te slike uslikane i primljene u NASA-u putem satelita, letjelica, sondi itd…, bez da su prije obrađivane? Zašto već godinama se ne mogu dobiti slike koje bi potvrdile ili opovrgle teorije da je Lice stvoreno umjetno? Ako je doista cijela Cydonia samo igra vjetrova, kamenja i prašine zašto se ne prilože dokazi koji bi to jasno pokazali?

Možda upravo zato što takvih dokaza nema! To bi bilo priznanje da je postojala civilizacija daleko naprednija od nas, koja je zbog još uvijek nama nepoznatih razloga nestala, i značilo bi da nismo jedinstveni i tako močni kao što to pojedinci možda misle. No zahvaljujući upravo tim znatiželjnim neovisnim istraživačima možda saznamo kako smo dospjeli na Zemlju i koja je svrha našeg postojanja. Čista slučajnost, ili nešto puno veće i svetije…

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Uto Jun 08, 2010 9:11 pm

Ovo je stari snimak, najverovatnije je istina, ima i film po ovome
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 09, 2010 12:16 am

ima film kako se zove?

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Filip Conte Ilic
V.I.P
V.I.P
avatar

Muški Bik Broj poruka : 46
Iskustvo u misterijama: : 121
Agent level: : 3
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 09.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 09, 2010 6:32 am

ovo je sigurno istina
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Pucko
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina
avatar

Muški Bik Broj poruka : 405
Iskustvo u misterijama: : 790
Agent level: : 9
Datum rođenja : 14.05.1995
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 23
Lokacija : Vranje
Poso/dokolice : Brstim Komsijske Vocnjake
Raspoloženje : Puckasto...
Fan misterije : NLO, vanzemaljci

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 09, 2010 6:50 am

...pa sigurno...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 09, 2010 7:51 am

nasao sam film se zove ekspidicija na mars

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 09, 2010 10:52 pm

valjda je tako
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
samy
Novajlija
Novajlija
avatar

Broj poruka : 30
Iskustvo u misterijama: : 50
Agent level: : 0
Datum upisa : 12.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jun 12, 2010 1:48 am

aha
99% je ovo istina
ja sam gledala neki dokumentarac
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jun 12, 2010 2:44 am

Nisam gledao dokumentarac, jedino ovako slike i price, ima razne slike i razni oblici neznam kojoj da verujem
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jun 12, 2010 7:32 pm

Pa ovo kazu da ima a dalje poricu vanzemaljce da ne postoje

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
~*MIMA*~
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 289
Iskustvo u misterijama: : 552
Agent level: : 8
Datum upisa : 02.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jun 12, 2010 8:30 pm

verujem... Smile) moguce je da postoje ...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 23, 2010 5:56 am

Sigurno je da postoje, ja sam procitala u novicnama clanak sa ovom licima i nesto kako su neki naucnici uspesno poslali nekakvu letelicu na Mars koja salje podatke, a snimili su i par slika. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 23, 2010 6:45 am

da ima, zive ispod povrsine

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
AxE
Novajlija
Novajlija
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 75
Iskustvo u misterijama: : 138
Agent level: : 2
Datum rođenja : 20.11.1992
Datum upisa : 23.06.2010
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 23, 2010 1:41 pm

OMFG...tih is all bulshit
Onda bi i kad bi videli oblak u obliku lica trebali da reagujemo ako reagujemo na sve ovo...to je igrom slucaja ispalo sve tako.Trazimo dlaku u jajetu
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 23, 2010 6:56 pm

Pa i vidjali ljudi i oblake u obliku lica xexe

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
AxE
Novajlija
Novajlija
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 75
Iskustvo u misterijama: : 138
Agent level: : 2
Datum rođenja : 20.11.1992
Datum upisa : 23.06.2010
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 23, 2010 11:22 pm

PA ZNAM,ZATO I KAZEM
KOLIKO SAM JA PUTA VIDEO KAMEN U NEOBICNIM OBLICIMA ILI KAO STO SAM VEC POMENUO OBLA PA NISTA...BULLSHIT
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Čet Jun 24, 2010 1:00 am

Xa.xa,xa... msm Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Pet Jun 25, 2010 11:58 pm

Pa dobro nesto se nadje slicno ali ima nesto mozda stvarno vanzemaljsko

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jun 26, 2010 12:24 am

ima, ima ...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Uto Jun 29, 2010 11:19 pm

pa nemoze bas priroda onako da obradi glavu , ako je stvarno onako, ako nisu izmislili sliku
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 30, 2010 8:52 am

Samo ako nisu, onda je istina, ako jesu, onda nije... mada mislim da nisu
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sre Jun 30, 2010 8:01 pm

ja mislim da ima kao nesto sto podseca na glavu a oni posle onako izmislili

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Čet Jul 01, 2010 7:43 am

Verovatno si upravu...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Stewcha
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Muški Škorpija Broj poruka : 1467
Iskustvo u misterijama: : 2577
Agent level: : 23
Datum rođenja : 23.10.1993
Datum upisa : 29.05.2010
Godina : 25
Lokacija : Srbija, Krusevac
Poso/dokolice : Svasta po nesto!
Raspoloženje : :DDD
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Čet Jul 01, 2010 7:49 am

ima ta slika na forumu

__________________________________

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://misterije-srbijaforu.serbianforum.info
Anakin
Senior
Senior
avatar

Muški Broj poruka : 358
Iskustvo u misterijama: : 490
Agent level: : 3
Datum upisa : 08.06.2010
Lokacija : Tatooine
Poso/dokolice : Jedi
Raspoloženje : The force is strong in me, I can feel that!
Fan misterije : Vremenske kapije

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Sub Jul 03, 2010 2:32 am

ima onaj kao krater, u u njemu neka crta kao osmeh i jedna stena kao oko i jos jedan manji krater kao oko
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Pon Jul 05, 2010 7:44 am

Videla sam toooo.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
dr Strava
Novajlija
Novajlija
avatar

Ženski Ribe Broj poruka : 62
Iskustvo u misterijama: : 131
Agent level: : 2
Datum rođenja : 28.02.1999
Datum upisa : 01.07.2011
Godina : 19
Lokacija : Mlecni put,Suncev sisitem,Planeta Zemlja,Evropa,Srbija,Pozarevac
Poso/dokolice : Nisam ni osnovnu zavrsila
Raspoloženje : Extra Brateeee
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Uto Jul 05, 2011 9:20 am

Gledala sam dokumentarac i kazu da se to desilo prirodnim putem da je priroda to stvorila pogledali su ispod ,,lica,, i videli da nema nista samo izoblicen kamen
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Gost
Gost
avatar


PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Čet Jul 07, 2011 11:20 pm

POTVRDJIVAMMMMM!!!
Nazad na vrh Ići dole
★ Had enough ★
Glavni Admin
Glavni Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 277
Iskustvo u misterijama: : 548
Agent level: : 3
Datum upisa : 16.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Pet Jul 08, 2011 2:37 am

Hmmm pa ne znam sta da mislim...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
VampireWolf
Admin
Admin
avatar

Ženski Broj poruka : 854
Iskustvo u misterijama: : 2115
Agent level: : 13
Datum upisa : 22.06.2010
Raspoloženje : Ma opusteno
Fan misterije : Sve, apsolutno sve!

PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   Ned Jul 10, 2011 8:40 pm

Mene sve nekad zbunjuje. Cas me tera da mislim da je sve izmisljeno, cas deugacije....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Lice na Marsu   

Nazad na vrh Ići dole
 
Lice na Marsu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum o misterijama :: Misterije sveta... :: NLO, vanzemaljci-
Skoči na:  
Free forum | © phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog